Maak van Intelligent Falen jouw succesverhaal!

‘Anyone who has never made a mistake has never tried anything new.’ – Albert Einstein

 

Wil je als bedrijf sterk staan en uitblinken in deze razendsnelle wereld, dan moet je de moed en de strategie hebben om slimme risico ’s te nemen en onbevreesd moeilijkheden tegemoet te gaan.
Precies daarin ligt de ware uitdaging en de te behalen winst. Voor jou als individu, voor je team, voor je bedrijf.

Intelligent Falen past binnen een bedrijfscultuur en –strategie waarin mensen de competenties, de mindset en de tools kunnen ontwikkelen om:

 • fouten sneller te detecteren
 • en er vlotter van te recupereren.

Om er vervolgens:

 • maximaal uit te leren
 • en de inzichten aan te wenden voor duurzame groei en innovatie.

Dankzij de kruisbestuiving van economie, gedrags- en neurowetenschappen maken wij jouw organisatie meer wendbaar en weerbaar in deze dynamische wereld.

Ons aanbod voor bedrijven

Academy 404 stemt haar ruime aanbod (trainingen, keynotes & inspiratiesessies, advies, en individuele mentoring & coaching) af op de noden en de wensen van het bedrijf, zowel qua inhoud als qua tijdsinvestering. We geven ons aanbod in het Nederlands of in het Engels.

Trainingen

Om een maximaal effect te bereiken, baseren we onze trainingen op brain-based learning-principes en bestaat de aanpak uit een mix van hands-on en ex cathedra.

 1. Intelligent Falen binnen jouw context
  Wat betekent Intelligent Falen binnen jouw unieke context? Samen met collega ’s ontwikkel je ideeën over hoe je op een positieve en productieve manier kan omgaan met moeilijkheden en falen, afgestemd op de behoeften en de middelen van de organisatie.

  Praktisch: interactieve training – min. halve dag
   
 2. Ready for Feedback
  Het gesprek aangaan over moeilijkheden is lastig, zelfs na een inwijding in gesprekstechnieken. Deze training gaat dan ook een stap verder en geeft je meer vertrouwen en overtuiging om feedback te geven, te vragen én te ontvangen.
  Op een interactieve manier verwerf je inzicht in waarom deze situaties zo lastig zijn, maar ook in je eigen overtuigingen en reacties. Je leert hoe je op een effectieve manier moeilijkheden en falen bespreekbaar kan maken.

  Praktisch
  : interactieve training - halve dag
   
 3. Intelligent Falen: Ons succesverhaal
  Deze training maakt de weg vrij voor een verschuiving in de organisatiecultuur!
  We verbreden de kijk op falen en verdiepen het inzicht in de processen die Intelligent Falen mogelijk maken.
  Dan bouwen we de essentiële kerncompetenties op en ontwikkelen hulpmiddelen, ingebed in bestaande organisatiestructuren, om de praktijk van Intelligent Falen te formaliseren en tastbaar te maken.
  Zo werken we intens samen aan een cultuurverandering binnen jouw organisatie.

  Praktisch
  : interactieve training - 4 halve dagen (of 2 volle dagen)

Keynotes & Inspiratiesessies

Academy 404 ontwikkelt Keynotes en Inspiratiesessies op maat van jouw bedrijf. Hieronder alvast een mogelijke invalshoek. 

Inspiratiesessie: Van moeilijkheden naar mogelijkheden

Falen is geen fijne ervaring en kan ons zelfvertrouwen zwaar ondermijnen. Maar wie de moed heeft om nieuwe uitdagingen aan te gaan en hindernissen onder ogen te zien, komt vooruit op de snelweg van innovatie en verandering.
Onze hersenen zijn bovendien ontwikkeld om met moeilijkheden aan de slag te gaan, om onze fouten te analyseren en vanuit dat leerproces actie te ondernemen. Met concrete tips en heldere inzichten zet deze inspiratiesessie je aan tot het herbekijken van faalmomenten als kansen om maximaal te leren.

Praktisch: interactieve inspiratiesessie - max. 2u

Individuele mentoring & coaching

Durf meer uit jezelf te halen!

Tijdens een persoonlijk traject verleg je je grenzen op een manier die bij jou past. Diverse thema’s kunnen hierbij aan bod komen, bv.: leiderschap, slimme risico’s nemen, tegenslag constructief aanpakken, feedback geven & ontvangen, nieuwe uitdagingen durven aangaan, opbouw van veerkracht …

Praktisch: individueel – face tot face, online of per e-mail.
Naar wens en volgens nood: van eenmalig gesprek over 3-maanden-coaching tot volledig jaartraject.

Durf nieuwe wegen te bewandelen

Geïnteresseerd of vragen, twijfel dan zeker niet om contact op te nemen!